BARAJ DE PROMOVARE – ACS Târgu Mureș 1898 s-a impus categoric în partida cu CS Gheorghieni și are prima opțiune de calificare în Liga a III-a

0
209

FOTBAL – PENTRU LIGA A III-A. Sâmbătă, 18 iunie 2022, pe terenul Academiei de Sport Mureşul din Complex Weekend din Târgu Mureș, în meci contând pentru turul barajului de promovare în Liga a III-a dintre campioanele județene din Mureș și Harghita, ACS Târgu Mureș 1898 – Marosvásárhelyi SE 1898 a câștigat cu 4-1 (2-0) partida cu CS Gheorgheni, luând prima opțiune de calificare.

 

Meciul, condus de o brigadă de arbitri din județul Sibiu, avându-l la centru pe Andrei Lucian Ţiţii din Șura Mică, a fost la discreția gazdelor, care s-au impus la o diferență de 3 goluri. Pentru târgumureșeni au înscris Ciprian Gliga, Vald Bujor, Moldován Tamás și Darius Ghircă. Golul oaspeților a marcat Tankó. Returul este programat sâmbătă, 25 iunie, de la ora 17.30, la Gheorgheni.

 

Dacă va câștiga dreptul de promovare, ACS Târgu Mureș 1898 – Marosvásárhelyi SE 1898 va fi cea de-a treia echipă din județul Mureș care va activa în cea de-a treia ligă valorică, împreună cu CS Unirea Ungheni și Avântul Reghin.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ