BASCHET – Sirius Târgu Mureș câștigă și al doilea meci în Liga Națională și urcă pe locul 3 în clasament

0
59

LIGA NAȚIONALĂ. În Sala Sporturilor din Târgu Mureș, în prezența a circa 120 de spectatori, BC Sirius Târgu Mureș a învins, în al doua etapă a Ligii naționale de baschet feminin, cu 79-53 (21-22, 18 -12, 17-8, 23-11), CSTBv CSU Olimpia Brașov. Cu excepția primului sfert, în care brașovencele au condus pe final cu 16-22, meciul a fost la discreția gazdelor, care, după al doilea succes consecutiv au cumulat maximum de puncte după primele două etape și ocupă locul 3 în clasament (e drept, au jucat ambele meciuri pe teren propriu și cu echipele cel mai slab cotate, Triumf Botoșani și Olimpia Brașov).

 

Pentru mureșence au punctat Dalishia Denisa Griffin (21 puncte), Ruth Helena Sherrill (20 puncte), Ruxandra Diana Chiș (15 puncte), Tanita Latesha Allen (10 puncte), Rebecca Raluca Lipovan (5 puncte), Meszaros Kata Zsofia și Czimbalmos Timea (câte 4 puncte). De la învinse s-au remarcat Biljana Pesovic (19 puncte), Latinka Dusanic (9 puncte), Ecaterina Armanu (8 puncte) și Ioana David (7 puncte).

 

Etapa următoare, în 16 octombrie, mureșencele se deplasează la Arad pentru meciul cu FCC Baschet UAV, echipă clasată după primele două etape pe locul 1, cu 2 victorii (cu Olimpia Brașov, cu 96-45, și Rapid, la București, cu 46-86).

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ