Bernadette Szocs obține o nouă victorie la WTT Champions Frankfurt 2023

PERFORMANȚĂ. Bernadette Szocs, sportiva târgumureșeancă aflată pe locul 12 mondial în tenisul de masă, a obținut o impresionantă victorie împotriva celei de-a doua jucătoare din lume, Chen Meng din China, în cadrul competiției WTT Champions Frankfurt 2023.

Conform informațiilor de pe orangesport.ro, Bernadette Szocs a reușit să o învingă pe Chen Meng cu scorul de 3-2 (4-11, 11-8, 13-11, 5-11, 12-10), marcând astfel a doua victorie a sa împotriva campioanei olimpice într-un interval de aproximativ un an.

În meciul împotriva lui Chen Meng, Bernadette Szocs a demonstrat un joc complex și a câștigat încredere pe parcursul partidei. Chiar dacă a pierdut un set cu un scor semnificativ, a rămas concentrată și hotărâtă la masa de joc. Cu lovituri puternice și determinare, a reușit să încheie meciul cu scorul de 3-2 (4-11, 11-8, 13-11, 5-11, 12-10).

Federația Română de Tenis de Masă a lăudat performanța lui Bernadette Szocs, notând că a jucat un tenis de masă de excepție și a reușit să obțină o victorie impresionantă. Sportiva a declarat că este bucuroasă să aibă sprijinul fanilor săi și că a avut încredere că poate învinge. Ea a menționat, de asemenea, că este fericită să joace în Germania și să aibă mereu susținere din partea oamenilor de acolo.

Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați încurajat, mă bucură acest fapt. E nemaipomenit! Credeam că o pot învinge. Am jucat de multe ori contra ei, am fost aproape și am crezut că pot câștiga din nou în fața ei. Văd că am fanii aici, sunt fericită să joc în Germania, am mereu oameni alături de mine aici”, a declarat sportiva.

În urma acestei victorii, Bernadette Szocs s-a calificat în sferturile de finală, unde va juca împotriva niponei Hina Hayata azi, 3 noiembrie, la ora 15:00. Este o performanță notabilă pentru tenisul de masă românesc și pentru sportiva talentată, Bernadette Szocs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare