Bob Bistro, restaurantul complet automatizat al viitorului, prezentat la SIAL Paris Food Show

HORECA. Bob Bistro a fost creat de Bobnet Group pentru a-i ajuta pe operatorii din Hospitality să își automatizeze operațiunile de restaurant cu ajutorul tehnologiei IoT avansate Bobnet Group, compania din spatele startup-ului românesc Bob Concierge, recunoscută la nivel național pentru rețeaua unică de dispozitive IoT de proximitate pentru retail, lansează Bob Bistro, soluția de restaurant complet automatizat destinată pieței europene.

Inovația restaurantului complet automatizat este prezentată în cadrul SIAL Paris Food Show, cea mai mare expoziție dedicată industriei alimentare din Europa, care are loc între 15-19 octombrie 2022 la Paris-Nord Villepinte, în Paris.

Soluția IoT Bob Bistro constă într-o serie de dispozitive inteligente de tip frigider dotate cu inteligență artificială și o tehnologie grab & go cu sute de senzori, creată pentru a fi implementată de operatorii din domeniul ospitalității pentru a le permite acestora să vândă și să servească produsele culinare proaspete într-un mod complet automatizat, fără a fi nevoie de intervenția umană.

Datorită automatizării întregului proces de servire a mâncării, utilizarea restaurantului Bob Bistro al viitorului nu necesită implicarea umană pentru a comanda, servi sau plăti, totul fiind gestionat de sistemul logistic și de tehnologia avansată Bobnet. Printre beneficiile noului sistem de servire a mesei se numără reducerea risipei de alimente, un control mai bun asupra prospețimii și calității alimentelor, disponibilitate non-stop și costuri reduse pentru întreținere și personal.

Consumatorul final poate accesa rapid și ușor meniurile oferite de restaurantele automate Bob Bistro prin autoservire, folosind aplicația mobilă dezvoltată de echipa Bobnet. Odată achiziționat în aplicație, felul de mâncare poate fi încălzit pe loc cu ajutorul cuptorului încorporat și servit imediat după aceea la mesele special amenajate.

“Soluția noastră este completă și automatizează întregul lanț al proceselor operaționale pentru restaurante și cafenele, incluzând logistica, aprovizionarea, vânzarea și serviciile post-vânzare. Restaurantul Bob Bistro poate fi implementat și operat cu ușurință de companii din diferite industrii, de la companii de ospitalitate la orice instituție care trebuie să faciliteze servirea de alimente proaspete de consum imediat”, a adăugat Mihail Girnet, director general al Bobnet.

Dispozitivele avansate Bob Bistro vor fi gestionate de grupul Bobnet în cloud, permițând funcții de comercializare a produselor alimentare și de băcănie, precum și funcții logistice. Odată validată prin proiectul Bob Concierge, tehnologia va fi acum comercializată către terți ca soluție de sine stătătoare.

Startup-ul românesc Bob Concierge, lansat de grupul Bobnet, este recunoscut la nivel național pentru rețeaua sa unică de dispozitive automate care asigură accesul rapid la produse și servicii în complexele rezidențiale, fiind primul produs al companiei care beneficiază de sistemul de logistică inteligentă.
Tehnologia IoT dezvoltată de Bobnet a fost deja implementată și utilizată de utilizatori în clădiri rezidențiale din 125 de locații din România.
Mai multe detalii puteți găsi aici: https://www.bobnet.tech/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare