Body Factory donează 30 RON din fiecare card cadou achiziționat

COMUNICAT DE PRESĂ. Body Factory, una dintre cele mai importante săli de fitness din Târgu Mureș, a lansat campania de responsabilitate socială ”Greutăți”, campanie dedicată copiilor defavorizați din sate de pe lângă Târgu-Mureș. Aceasta își dorește să surprindă perspectiva pe care cei mai puțin norocoși o au asupra cuvântului greutăți. Un cuvânt pentru ei dur, care e departe să se refere la sălile de fitness.
Scopul campaniei este strângerea de fonduri, Body Factory donând 30 RON din fiecare card cadou achiziționat către alimente pentru acești copii. Cardurile conțin o lună de abonament full, cu intrări necondiționate de oră și acces la sauna din incinta sălii de fitness.

”Ne-a plăcut încă de la început inițiativa celor de la Body Factory de a pune umărul la o campanie de responsabilitate socială și ne-am gândit să abordăm lucrurile din perspective diferite: una a copiilor mai puțin norocoși, pentru care cuvântul ”greutăți” se referă la greutățile din viața de zi cu zi, precum deplasarea cu biciclete vechi, abia funcționale, grija pentru hrănirea familiei chiar și în lipsa părinților și alte activități nespecifice unor copii obișnuiți, cât și din perspectiva noastră, cu care soarta a fost atât de blândă încât acest cuvânt să ne poată trimite cu gândul la sala de fitness. Așa a luat naștere campania ”Greutăți”, unde am căutat să evidențiem realitatea cu care se confruntă acești copii. Acesta e, de fapt, și motivul pentru care nu am folosit actori, ci chiar pe ei, alături de antrenorii Body Factory”, spune Vlad Curtifan, Director de Creație la The Brandvertise Scene, agenția care a creat campania.

Cei care își doresc să se alăture campaniei pot să achiziționeze cardul cadou direct de la sediul Body Factory, de pe Pandurilor nr. 3, dar au și posibilitatea de a solicita livrarea lui în mod gratuit printr-un comentariu cu ”card cadou” la postarea dedicată campaniei, atât pe Facebook, cât și pe Instagram, pe conturile Body Factory, respectiv bodyfactorytgm.

Link campanie: bit.ly/CampanieGreutati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare