Bonificația de 10% pentru contribuabilii persoane fizice care achită integral impozitele și taxele pe proprietate, aferente anului în curs

ANUNȚ DE INTERES PUBLIC. Primăria Târgu Mureș ne reamintește faptul că până la data de 31 martie beneficiază de o bonificație de 10%, contribuabilii persoane fizice care achită integral impozitele și taxele pe proprietate, aferente anului în curs.

De asemenea, contribuabilii persoane juridice beneficiază de bonificația de 10% doar dacă dețin, la data de 31.03.2023, un cont activat pe “Portalul de servicii electronice fiscale” aferent Direcției Fiscale Locale Târgu Mureș și au achitat integral impozitele și taxele pe propritate aferente anului în curs până la data de 31 martie 2023.

Informații suplimentare găsiți pe site-ul www.dfltgm.ro.

Precizări privind activitățile cu publicul:

• Pentru evitarea aglomerării târgumureșenii au la dispoziție platforma www.ghiseul.ro în vederea efectuării online a plăților, respectiv cele 26 de stații de plată selfpay amplasate în hypermarketuri sau în magazinele din diferite zone ale orașului, precum și în incinta clădirii Primăriei (Piața Victoriei nr. 3), și la Serviciul Local de Evidența Persoanelor Târgu Mureș (strada Călărașilor nr. 26-28). Terminalele Selfpay nu percep taxe suplimentare la plata impozitelor locale.

• contribuabilii persoane fizice care doresc să achite obligații fiscale aferente anului 2023, vor putea să efectueze plățile la ghișeele din incinta Primăriei Târgu Mureș, P-ța Victoriei nr.3, la punctul de lucru al Primăriei Târgu Mureș situat pe strada Cutezanței nr.19, sau la punctul de lucru din str. Călărașilor nr. 26 – 28;

• contribuabilii persoane juridice pot achita obligațiile fiscale la punctul de lucru al Direcției Fiscale Locale, P-ța Victoriei nr.33, respectiv la punctul de lucru al Primăriei Târgu Mureș situat pe strada Cutezanței nr.19.
• Plățile se pot efectua după următorul interval orar:
-luni-vineri 8.00-12.00
-luni și miercuri 12.30-14.30
-marți-joi – 12.30-16.00
-vineri 12.30 – 14.00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare