Bookfest Târgu Mureș revine cu o nouă ediție la Teatrul Național – 28 septembrie – 1 octombrie 2023

EDUCAȚIE. Salonul de Carte Bookfest revine la Târgu Mureș în perioada 28 septembrie – 1 octombrie , cu cea de-a opta ediție, și va avea loc în incinta Teatrului Național. Acest eveniment așteptat de iubitorii de lectură se anunță a fi un prilej de bucurie pentru toți cei pasionați de cărți.

Bookfest Târgu Mureș va aduna peste 40.000 de volume, oferind vizitatorilor ocazia de a descoperi cărți din diverse domenii și genuri literare. Printre punctele de atracție ale târgului se numără lansările de carte și sesiunile de autografe, la care vor participa unele dintre cele mai importante personalități ale literaturii române contemporane.

Programul fiecărei zile de Bookfest Târgu Mureș va începe la ora 10 și se va încheia la ora 20, cu excepția zilei de 28.09, când se va încheia la ora 19, oferind târgumureșenilor șansa de a se bucura de atmosfera specială a Bookfest și de plăcerea lecturii. Organizatorii promit o ofertă bogată pentru toate vârstele și gusturile, cu cărți oferite de câteva dintre cele mai importante edituri din țară.

Pentru pasionații de lectură și cei interesați de noutățile editoriale, Bookfest Târgu Mureș este o ocazie unică de a descoperi cărți fascinante, de a cunoaște autori de seamă și de a participa la evenimente literare deosebite. Așadar, cei din Târgu Mureș și din împrejurimi au toate motivele să se bucure de această nouă ediție a Salonului de Carte Bookfest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare