Brandul italian de lux Prada, a deschis o fabrică de marochinărie la Sibiu

FASHION. Faimoasa companie de modă și produse de lux Prada a inaugurat joi, la Sibiu, o fabrică de marochinărie construită pe 31.000 de metri pătrați în Zona Industrială de Vest.
 
Noua fabrică va fi operată de Hipic Prod Impex, o filială locală a grupului Prada, a anunțat municipalitatea din Sibiu într-o postare pe rețelele de socializare.
 
Prada Group a achiziționat încă 20% din acțiunile Hipic Prod Impex în mai 2021, devenind unicul proprietar al acesteia, potrivit raportului anual al grupului de modă pentru anul 2021.
 
Datele publicate de Ministerul Finanțelor din România în 2021 indicau că investițiile în proiectele Hipic Prod Impex s-au ridicat la aproximativ 19 milioane de euro, din care 7,83 milioane de euro au reprezentat ajutor de stat. Se așteaptă ca proiectele de investiții ale companiei să genereze 331 de noi locuri de muncă.
 
În 2021, Hipic Prod Impex a înregistrat un profit net de 1,67 milioane de lei și avea 361 de angajați, arătau datele postate pe site-ul Ministerului Finanțelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare