Brandurile și valorile românești vor invada Times Square timp de 365 de zile, începând cu 1 Decembrie

ROMÂNESC. Proiectul „365 Days of Romania in Times Square” aduce în prim-plan brandurile și valorile românești pe cel mai iconic billboard din lume, invitând companiile să împărtășească mesaje puternice și să promoveze tradițiile locale. Inițiativa, dezvoltată de echipele Blindspot, Biz și Rusu+Borțun, își propune să ofere brandurilor românești oportunitatea de a fi vizibile în Times Square, contribuind astfel la promovarea globală a identității și inovației din România.

Proiectul va debuta la începutul lunii decembrie, de Ziua Națională a României, și se va încheia peste un an, cu un proiect editorial semnat de Biz, prezentând în detaliu cele 365 de campanii ale brandurilor participante. Arctic, cel mai puternic brand românesc, va deschide acest proiect, marcând prezența României în Times Square.

Mai multe branduri românești au răspuns deja pozitiv proiectului, printre acestea numărându-se Romstal, Vola.ro, Aqua Carpatica, Bittnet Group, Eazy Insure, Metaminds, 5togo. Fiecare brand va beneficia de o zi în centrul atenției în Times Square, cu o prezentare detaliată într-un proiect editorial ulterior.

„365 Days of Romania in Times Square” reprezintă o platformă unică prin care brandurile românești pot să-și consolideze vizibilitatea globală și să transmită mesaje puternice. Proiectul încurajează antreprenorii români să iasă din zona de confort și să promoveze idei inovatoare la nivel mondial.

„Poate avem cel mai bun lapte din Ardeal, poate suntem cei mai amuzanți din regiune, poate cineva să spună «Visit Sibiu», nu contează. Acum poate să o facă în Times Square sub o platformă unitară, vorbind despre România, și totul la o treime din ce ar însemna o campanie standalone pe Nasdaq”, a menționat Matei Psatta, CMO al Blindspot.

Proiectul oferă brandurilor posibilitatea de a participa la un dialog global și de a promova autenticul românesc într-un context internațional. Brandurile interesate să se alăture acestui proiect pot pot afla mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare