BRAVO. Neumarkt® și Let’s Do It Romania au curățat pădurea din Mureşeni – A Neumarkt® és a Let’s Do It Romania megtisztították a Mureseni erdőt

EVENIMENT. 50 de voluntari au strâns aproape 5 tone de deşeuri
Neumarkt® și Let’s Do It Romania continuă să facă echipă pentru natură: după ce în urmă cu o săptămână un grup de voluntari a curățat deșeurile din Cheile Dobrogei, sâmbăta aceasta acțiunea de curățenie s-a mutat la Târgu-Mureș, în pădurea din Mureşeni.

De altfel, Târgu-Mureș este un loc cu o semnificație specială pentru Neumarkt®, fiind chiar orașul unde s-a născut această bere, în urmă cu peste două decenii.

La acțiunea de curățenie din 23 iulie au participat 50 angajați ai fabricii HEINEKEN din Târgu-Mureș și voluntari ai Let’s Do It Romania – oameni pe care te poți baza să aibă grijă de natură. Ei au adunat peste 220 de saci de deșeuri din pădurea din Mureşeni. Inițiativa face parte din campania recent lansată de Neumarkt® – Bărbații pe care te poți baza, care încurajează comportamentele responsabile, inclusiv grija față de mediul înconjurător.

“ Acțiunea de curățenie este specială pentru noi, deoarece Târgu-Mureș este locul unde s-a născut berea Neumarkt®. Colegii noștri din fabrică și voluntarii Let’s Do It Romania, care au făcut curățenie în pădurea din Mureşeni, ne-au demonstrat că suntem cu toţii oameni pe care comunităţile locale se pot baza să aibă grijă de natură. Împreună, prin contribuția fiecăruia, putem produce schimbări importante în direcția responsabilizării și protejării mediului înconjurător. Prin campania noastră recent lansată, ne dorim să oferim un exemplu, să fim alături de comunitățile locale în provocările cu care se confruntă și să le oferim o mână de ajutor.”, a declarat Ciprian Botea, Directorul fabricii din Târgu-Mureș a HEINEKEN Romania.

 

https://youtu.be/hhH7ce0uTQ0

 

Voluntarii participanți la acțiune au adunat sâmbătă deșeurile de pe o suprafață vastă din pădure, care ulterior au fost preluate de o companie de salubrizare.

“Le mulțumim voluntarilor care au participat la curățenia de astăzi pentru că pun umărul la schimbarea în bine și la redarea zonelor verzi fără deșeuri comunităților locale. Viziunea noastră este să reducem cât mai mult cantitatea de deșeuri aruncate la întâmplare în natură și ne dorim să încurajăm oamenii să aibă grijă de mediu și să fie responsabili”, a declarat Lucian Negrea, Coordonator județean Let’s Do It Romania.

Următoarea acțiune de curățare a mediului organizată de Neumarkt® și Let’s Do It Romania va avea loc pe 30 iulie, în județul Dolj.

 

 

ESEMÉNY. 50 önkéntes közel 5 tonna hulladékot gyűjtött össze
A Neumarkt® és a Let’s Do It Romania továbbra is összefog a természettisztitásában: miután egy héttel ezelőtt önkéntesek csoportja takarította el a hulladékot a Dobrudzsai-szurdokból, most Szombaton a takarítási akció átköltözött Marosvásárhelyre, a Segesvár Úti erdőbe.

Valójában Marosvásárhely egy különleges jelentőségű helynek számit a Neumarkt® számára, mivel ez az a város, ahol ez a sör született több mint két évtizeddel ezelőtt.

A Marosvásárhelyi HEINEKEN gyár 50 alkalmazottja és a Let’s Do It Romania önkéntesei vettek részt Július 23-án a takarítási akcióban – olyan emberek, akikre bárki számíthat hogy vigyáznak a természetre. Több mint 220 zsáknyi hulladékot gyűjtöttek a Mureseni erdőből.

A kezdeményezés a Neumarkt® nemrégiben elindított – Férfiak, akikre számíthat – kampányának része, amely felelősségteljes magatartásra, ezen belül a környezetvédelemre ösztönöz.

„A mai takarítási akció különleges számunkra, mert Marosvásárhely az a hely, ahol a Neumarkt® sör megszületett. A gyárban dolgozó kollégáink és a Let’s Do It Romania önkéntesei, akik a mai napon a Segesvár Úti erdõben takarítottak, bebizonyították, hogy számíthatunk rájuk a természet gondozásában, és megmutatták, hogy csak együtt, mindenki hozzájárulásával tudunk fontos változásokat tenni a felelősség és a környezetvédelem irányában.

A közelmúltban indult, a Férfiak akikre támaszkodhat kampányunkkal, szeretnénk kellő példát mutatni, arra ösztönözni minden fogyasztót, hogy gondoljon a környezetre, és hogyan tőrizheti meg a lehető legtisztábban. Szeretnénk a helyi közösségekkel együtt működni minden kihívásban, amellyel szembesülnek, és segítő kezet nyújtani nekik.” mondta – Ciprian Botea, a HEINEKEN Románia Marosvásárhelyi gyárának igazgatója.

 

https://youtu.be/N_zreagNKh4

 

 

A takarítási akcióban részt vevő önkéntesek az erdőnek egy hatalmas területéről gyűjtötték össze a hulladékokat, amelyeket később egy hulladék gyüjtő cég vette át.

„Köszönetet mondunk az önkénteseknek, akik segítettek a mai takarításban, mert ősszefogtak egy jobb irányba vezető hozzáállásért, és a zöldterületek hulladék nélkül kerüljenek vissza a helyi közösségeknek. Célunk, hogy a lehető legnagyobb mértékben csökkentsük a véletlenszerűen természetbe kidobott hulladék mennyiségét, és arra szeretnénk ösztönözni az embereket, hogy nagyobb felelőséggel vigyázzanak a környezetükre.” mondta – Lucian Negrea, a Let’s Do It Romania megyei koordinátora.

A következő környezettisztító akcióra a Neumarkt® és a Let’s Do It Romania szervezésében Július 30-án kerül sor Dolj megyében.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare