BREAKING NEWS: Caricaturistul Radu Chiruță – Nou Record Mondial Guinness: 903 caricaturi pe o pagină A2

RECORD. Radu Chiruță din Târgu-Mureș (originar din București), caricaturistul cu o experiență vastă în desenul pe tabletă în Photoshop, a reușit azi să stabilească un nou record mondial Guinness prin proiectul său “Most caricatures on a single sheet”. Artistul își încântă cititorii de pe msnews.ro cu creații inovatoare și umor de calitate la rubrica zilnică de caricaturi.

După 11 zile de muncă intensă, totalizând 48 de ore, Chiruță a finalizat proiectul, realizând un impresionant număr de 903 de caricaturi pe o singură pagină de dimensiune A2.

Cu un pix cu cerneală neagră de 0,6, desenele sale au fost realizate pe o hârtie non-acidică de 150g/m2. Artistul a declarat că obiectivul său a fost să surclaseze un record precedent, depășindu-l chiar în a 8-a zi de creație, iar cererea pentru înregistrarea noului record Guinness a fost trimisă cu succes, așteptându-se validarea acesteia în următoarele 12 săptămâni.

Figurile din acest captivant tablou artistic îmbrățișează atât chipuri obișnuite, firești din sfera prietenilor artistului, cât și prezențe ilustre, precum actori, cântăreți, scriitori, oameni de știință, influenceri, Tik-Tokeri, sau chiar domnitori români.  Dintre cele mai cunoscute amintim: Constantin Brâncuși, Luciano Pavarotti, Goran Bregovic, Spice Girls, Steve Irwin, Salvador Dali, Edith Piaf, Bela Lugosi, Mahatma Gandhi, James Brown, 2Pac, Erik Clapton, Jimi Hendrix, Lev Tolstoy, Vlad Tepes, Maria Tanase, Leonardo da Vinci, Michael Jackson, Tristan Tzara, Freddy Mercury, Henri Coandă, Gheorghe Hagi, Steve Jobs, Isaac Newton, Bartók Béla și mulți mulți alții.

Vă invităm sa ne scrieți în comentarii ce alte personaje mai reușiți să identificați!

Radu Chiruță a transmis un mesaj de mulțumire pentru susținerea primită și a subliniat importanța acestui record în evoluția sa artistică. Performanța sa remarcabilă adaugă o nouă notă de prestigiu comunității de caricaturi și îi aduce recunoașterea meritată pentru abilitățile sale de excepție în domeniu.

 

Felicitări Radu, sunetm mândri de tine!

Succes!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare