Bucătăria TV se pregătește să încânte telespectatorii români

MEDIA. Anul 2024 începe cu o veste nouă pentru pasionații de televiziune din România. Un nou post TV se pregătește să își facă apariția, și nu este unul obișnuit. Într-o sesiune publică a Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) desfășurată marți, 16 ianuarie 2024, a fost acordată licența pentru acest proiect inovator.

Noul post TV poartă numele sugestiv de Bucătăria TV și promite să aducă pe micul ecran un amestec de informație și divertisment, cu un accent deosebit pe bucatarie. Proiectul, deținut de societatea Seraphim Media Group, îi are ca acționari pe Alexandru Răducanu (95%) și Alina Ioana Preda (5%).

Un proiect pentru toate gusturile și ocaziile

Bucătăria TV nu va fi doar o televiziune, ci un loc unde publicul român poate descoperi secretele gastronomiei, iar proiectul beneficiază de implicarea a două nume de prestigiu din media românească: Robert Turcescu și Liviu Mihaiu.

Într-o declarație susținută în fața CNA, Alexandru Răducanu a oferit detalii despre ceea ce urmează să ofere Bucătăria TV: “Bucătăria TV este o televiziune generalistă. Ne dorim o televiziune de infotainment. Ne dorim să fie și informație dar ne dorim să fie prezentată într-o formă relaxată, agreabilă. Să fie și formate de reality-show, să fie și talk-show-uri, dar vom avea și filme artistice. Avem un segment în care vom difuza filme artistice. Filme românești ne propunem să difuzăm. Avem și muzică de petrecere noaptea, sâmbăta și duminica.”

Implicați în proiect: Robert Turcescu și Liviu Mihaiu

Bucătăria TV propune o abordare inedită, aducând în atenție personalități care, deși cunoscute pentru alte domenii, vor deveni gazde gastronomice. Robert Turcescu a dezvăluit planurile pentru o emisiune intitulată “Gătiți acasă”, unde va împărtăși secretele gătitului sănătos și rapid. “Mi-am propus să fac o emisiune în acest proiect, dacă reușim să-l aducem în casele românilor, un proiect care se va intitula Gătiţi acasă”, a declarat Turcescu.

Astfel, Bucătăria TV promite să fie o sursă inepuizabilă de inspirație culinară, dar și de divertisment, aducând o abordare proaspătă și inovatoare în peisajul media românesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare