Burse ANIS 2024: granturi de 5000 de Euro pentru cadrele didactice Universitare care integrează tehnologii noi și metode inovatoare de predare

BURSE. ANIS, Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii, anunță lansarea celei de-a șaptea ediții a programului Bursele ANIS 2024, care oferă granturi de 5000 de euro pentru cadrele didactice universitare ce integrează tehnologii noi și metode inovatoare de predare în cursurile și laboratoarele din programa universitară.

Eligibilitate și condiții de participare

În program sunt acceptați titularii de curs, asistenții universitari și doctoranzii, cu vârsta de până la 40 de ani. Cursurile și laboratoarele propuse pentru finanțare trebuie să introducă tehnologii noi și/sau metode inovatoare de predare în anul universitar 2024-2025. Proiectele pot fi fie cursuri sau laboratoare noi, fie actualizate în proporție de cel puțin 50% în anul curent sau 60% în ultimii doi ani.

Categorii de proiecte eligibile

Cadrele didactice pot înscrie proiecte în următoarele categorii:

Big Data
Cybersecurity
Artificial Intelligence/Machine Learning
Virtual Reality
Blockchain
Internet of Things
HealthTech (TBC)
AgriTech (TBC)
Tech for All (introducerea cursurilor de tehnologie în facultăți non-IT)

Calendarul Ediției a VII-a a programului bursele ANIS 2024

Lansarea programului: 22 mai 2023
Sesiune online de informare: 11 iunie 2024

La această sesiune vor participa câștigători din edițiile anterioare, membri ai comitetului de evaluare și reprezentanți ai ANIS, oferind potențialilor candidați ocazia de a adresa întrebări și de a clarifica diverse aspecte ale programului. Formularul de înscriere la eveniment este disponibil pe site-ul ANIS.

Perioadă de înscriere a proiectelor: 2 – 23 septembrie 2024
Gala Bursele ANIS și anunțarea câștigătorilor: 7 noiembrie 2024
Declarația Directorului Executiv ANIS

„Faptul că am ajuns la cea de-a șaptea ediție a programului Bursele ANIS demonstrează an de an că inițiativa noastră este apreciată de mediul universitar care are nevoie de sprijin permanent pentru a pregăti optim studenții, dar și de companiile tehnologice care contribuie cu granturile și care susțin permanent inovația în educarea viitoarei forțe de muncă. Prin acest program, ANIS oferă o platformă unde eforturile industriei IT pentru a contribui la creșterea competitivității și asigurarea unei forțe de muncă bine pregătite pot să prindă contur”, a declarat Corina Vasile, Director Executiv ANIS.

Procesul de selecție și evaluare

Proiectele înscrise vor fi evaluate de un comitet de specialiști, iar candidații selectați vor participa la interviuri individuale. Criteriile de evaluare și regulamentul programului pot fi consultate pe site-ul ANIS. Gala de decernare a burselor va avea loc pe 7 noiembrie 2024, unde vor fi anunțați câștigătorii granturilor de 5000 de euro.

Programul Bursele ANIS 2024 reprezintă o oportunitate semnificativă pentru cadrele didactice universitare și doctoranzii din România de a inova și de a îmbunătăți metodele de predare prin utilizarea tehnologiilor moderne. ANIS continuă să sprijine educația și să promoveze competitivitatea în domeniul IT, contribuind astfel la formarea unei forțe de muncă bine pregătite pentru viitor.

Pentru mai multe informații și înscrieri, vizitați site-ul oficial ANIS , https://anis.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare