Buzău International Arts Festival – invitat de onoare actorul italian Michele Placido

ARTĂ. Buzău International Arts Festival revine cu a doua ediție, ce se va desfășura în perioada 20 august – 20 septembrie, în municipiul Buzău, cu același concept unic în regiune.
 
Invitatul de onoare al acestei ediții a BIAF va fi actorul italian Michele Placido, atât de cunoscut publicului de toate vârstele, din România, mai ales pentru rolul celebrului comisar Corrado Cattani, pe care l-a jucat în serialul “Caracatița” (La Piovra).
 

 
Michele Placido va fi prezent la Buzău în data de 17 septembrie, când va susține o conferință de presă, iar publicul BIAF va avea parte de o întâlnire memorabilă cu actorul și regizorul italian, care va participa la o sesiune de întrebări și răspunsuri, după proiecția unuia dintre cele mai cunoscute filme ale sale, ce se va desfășura la Teatrul George Ciprian, de la orele 14:00.
 
Buzău International Arts Festival, evenimentul care a pus Buzăul pe harta festivalurilor internaționale, va oferi publicului o lună întreagă de întâlniri unice cu vedete din România și de talie internațională, și numeroase evenimente, multe dintre ele în premieră: film, teatru, concerte, expoziții, spectacole stradale, lansări de carte, evenimente pentru copii, întâlniri cu oameni de cultură, conferințe, masterclass-uri și workshop-uri.
 
De asemenea, Caravana BIAF 2022 va ajunge în mai multe localități din județ, pentru a oferi evenimente culturale deosebite unui public cât mai larg și care are mai greu acces la astfel de momente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare