Camera de Comerț Franceză explorează potențialul de afaceri în Târgu Mureș

ȘTIRI. Camera de Comerț și Industrie Franceză din România (CCIFER) a demarat un turneu de afaceri de două zile în orașul Târgu Mureș, marcând prima lor prezență în această zonă. Scopul acestui program intens de vizite și întâlniri este de a prezenta o panoramă a sectoarelor de activitate cu tradiție pentru județ și de a evidenția o multitudine de oportunități de transfer de expertiză, parteneriat și colaborare cu companii și autorități locale.

Astăzi, programul debutează cu o vizită la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU-SMURD) și la Centrul Național de Formare în Asistență Medicală de Urgență în Coordonarea Accidentelor cu Multiple Victime. În continuare, delegația franceză Va efectua vizite la cinci companii mureșene, având discuții intense legate de oportunitățile de colaborare, printre care se numără Hirschmann Automotive sau Incube Center, unde reprezentanții francezi s-au întâlnit cu reprezentanții mai multor startup-uri locale. Vizitele delegațiilor vor continua și mâine, când vor fi vizitate alte două companii mureșene, completând astfel programul complex de explorare a potențialului de afaceri în regiune.

Această inițiativă este salutată atât de mediul de afaceri francez, cât și de cel românesc, deoarece deschide noi căi de colaborare și parteneriate între companiile din cele două țări. Acest turneu de afaceri demonstrează angajamentul CCIFER de a sprijini dezvoltarea economică și promovarea schimburilor comerciale între Franța și România, consolidând relațiile de afaceri și creând punți de legătură între actorii din mediul de afaceri din cele două țări.

Prin explorarea oportunităților de afaceri și transferul de expertiză, această vizită a Camerei de Comerț Franceze ar putea deschide noi drumuri pentru investiții și inovație în Târgu Mureș și regiunea înconjurătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare