Campania de sterilizări gratuite – un pas înainte pentru binele animalelor și comunității

CAMPANIE DE STERILIZARE. Căminul Cultural Bozeni, din comuna Corunca, se pregătește să găzduiască o campanie de sterilizări gratuite în perioada 9-10 martie. Această inițiativă este susținută de organizația PETA Germania în parteneriat cu Asociația Save&Smile, având ca scop principal reducerea numărului de animale fără stăpân și încurajarea responsabilității în ceea ce privește îngrijirea animalelor de companie.

Programul de sterilizări va începe sâmbătă, începând cu ora 9:00 și se va desfășura până la ora 19:00, continuând și în ziua de duminică, între orele 9:00 și 17:00. Locuitorii din zonă sunt încurajați să beneficieze de această oportunitate pentru a-și steriliza animalele de companie, contribuind astfel la controlul populației de animale și la reducerea abandonului acestora.

Sterilizarea animalelor de companie nu numai că contribuie la reducerea numărului de animale fără stăpân, dar are și beneficii semnificative asupra sănătății și comportamentului acestora. Această procedură poate preveni apariția unor afecțiuni medicale grave și poate îmbunătăți calitatea vieții animalelor, oferindu-le o viață mai sănătoasă și mai fericită.

Această inițiativă demonstrează puterea schimbării pozitive pe care o pot aduce comunitățile atunci când se unesc în sprijinul unei cauze nobile.

Astfel, această campanie nu doar oferă beneficii imediate animalelor implicate, ci contribuie și la creșterea gradului de conștientizare în rândul comunității cu privire la importanța responsabilității față de animalele de companie. Este un pas înainte către un viitor în care animalele să fie tratate cu respect și iubire, iar comunitățile să fie mai unite în sprijinul binelui comun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare