Lect. univ. dr. Daciana Mihaela Natea

CAMPANIE – Daciana Mihaela Natea, candidatul PMP pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș

PMP MUREȘ. Candidatul PMP Mureș pentru funcția de președinte al Consiliului Județean este conf. univ. dr. Daciana Mihaela Natea, directorul Departamentul de Istorie și Știinte Politice al Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) Târgu Mureș (din 2016).

 

Natea este absolventă a trei facultăți (Limba și Literatura Engleză – la Univeersitatea „Petru Maior” Târgu Mureș, în 2005; Administrație Publică – la Univeersitatea „Petru Maior” Târgu Mureș, în 2006; Drept – la Universitatea „Lucian Blaga Sibiu” – 2008) și al studiilor universitare de masterat (în Managementul Administrației Publice – în 2010).

 

Este doctor în Relații Internaționale și Studii Europene – UBB Cluj-Napoca, 2011). Lucrează în mediul universitar din anul 2012, anterior activând într-un birou de avocatură (consultant), la o televiziune (Știi TV – realizator de emisiuni), o unitate medicală (Spitalul Clinic Județean – referent în comunicare și relații publice).

 

Cătălin VISCHI

2 comments
  1. Tanar si nelinistit.Se pare ca cucoana asta se plaseaza de ani de zile unde ii e mai bine adica stie multe dar nu se pricepe la nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare