CAMPANIE – Daciana Mihaela Natea, candidatul PMP pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș

2
1083
Lect. univ. dr. Daciana Mihaela Natea

PMP MUREȘ. Candidatul PMP Mureș pentru funcția de președinte al Consiliului Județean este conf. univ. dr. Daciana Mihaela Natea, directorul Departamentul de Istorie și Știinte Politice al Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) Târgu Mureș (din 2016).

 

Natea este absolventă a trei facultăți (Limba și Literatura Engleză – la Univeersitatea „Petru Maior” Târgu Mureș, în 2005; Administrație Publică – la Univeersitatea „Petru Maior” Târgu Mureș, în 2006; Drept – la Universitatea „Lucian Blaga Sibiu” – 2008) și al studiilor universitare de masterat (în Managementul Administrației Publice – în 2010).

 

Este doctor în Relații Internaționale și Studii Europene – UBB Cluj-Napoca, 2011). Lucrează în mediul universitar din anul 2012, anterior activând într-un birou de avocatură (consultant), la o televiziune (Știi TV – realizator de emisiuni), o unitate medicală (Spitalul Clinic Județean – referent în comunicare și relații publice).

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ