Campionatele Europene de Juniori la Târgu Mureș: Concurs Internațional de Echitație

CONCURS. În perioada 12-14 iulie 2024, Clubul Hipic Romsilva Tg. Mureș, sub egida Federației Ecvestre Române, va găzdui Concursul Internațional de Probă Completă CCI1*,2*, un eveniment calificativ pentru Campionatele Europene de Juniori. În afară de sportivii din România, la competiție vor participa și echipe din Slovacia și Bulgaria.

Evenimentul se va desfășura pe parcursul a trei zile pline de spectacol. Vineri, 12 iulie, va avea loc proba de Dresaj, oferind publicului o demonstrație de eleganță și control al cailor. Sâmbătă, 13 iulie, competiția va continua cu spectaculoasa probă de Cross Country, unde caii vor sari peste obstacole naturale și în apă, într-o cursă de viteză extremă. Duminică, 14 iulie, se va desfășura proba de Sărituri peste obstacole, aducând în prim-plan abilitățile echitaționale ale participanților.

Pe lângă aceste competiții internaționale, vor avea loc și competiții naționale de sărituri peste obstacole și probă completă, împreună cu probe de show precum proba de carnaval și proba de hobby horse, menite să ofere publicului multe surprize și divertisment de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare