CANDIDAȚI PARLAMENTARE – Listele complete ale PNL Mureș pentru Camera Deputaților și Senat

ALEGERI PARLAMENTARE – MUREȘ. msnews vă prezintă listele complete pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 ale PNL Mureș. Pe liste au fost incluși și diferiți primari sau șefi de instituții publice în speranța că aceștia vor ajuta la maximizarea procentului electoral.

 

Astfel, pe lista liberalilor mureșeni la Camera Deputaților îi regăsim pe Ervin Molnar (director general Apele Române), Mircea Mariș (primar Suseni) și Emilia Meda Iacob (director Oficiul Județean de Poștă Mureș).

 

Pe lista pentru Senat, liberalii i-au inclus pe Horea Arthur Șarlea (subsecretar de stat în Ministerul Dezvoltării) și Cosmin Rareș Butiulca (director ABA Mureș). Pe cele două se mai regăsesc mai mulți aleși în actuala legislatură din Consiliul Județean și consilii locale.

 

Iată listele complete ale candidaților PNL Mureș pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, cu mențiunea că județul Mureș va fi reprezentat în Parlament de 12 persoane (4 senatori și 8 deputați):

 

MUREŞ

Camera Deputaţilor

 

Molnar Ervin

Toncean Sebastian Gabriel

Gyorgy Alexandru

Șanta Simona Elena

Mariș Mircea

Iacob Emilia Meda

Drăghici Mihai Valentin

Oltean Mădălina Virginia

Pop Camelia

Mărginean Marius Ioan

 

Senat

 

Chirteș Ioan Cristian

Benedek Theodora Mariana Nicoleta

Ilieș Ovidiu Tudor

Șarlea Horea Arthur

Butiulca Cosmin Rareș

Cengher Ionuț Ovidiu.

 

Cătălin VISCHI

1 comment
  1. Domnu Tonciuan Sebastiano Gabriel ce pregătire și vechime aveți în politică de vă mănâncă în posterior pentru a ședea pe un fotoliu călduț în palatul hoților? Studiile la fărâ frecvență de la Fundația Laurenția? Am fost în aceași sală la bac la Gurghiu, doar că matale ai fost cel mai vârstnic elev, cu 15 ani peste majorat. Cât ai dat de te-au trecut? Cât ai cotizat la Orban și Chirteș? Faină evoluție de la paznic de noapte în șalopeta de boacter LexGuard la papion galben-albastru. Rușine PNL, rușine România!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare