Candidații AUR pentru alegerile europarlamentare vin la Târgu-Mureș

ALEGERI. Caravana „Patrioți în Europa” a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) va ajunge în județul Mureș pe 15 noiembrie. Candidații AUR pentru Parlamentul European vor fi prezenți în Tîrgu-Mureș, începând cu ora 16:00, în Piața Trandafirilor din centrul municipiului.

AUR a făcut un pas neobișnuit în scena politică românească, alegând să-și dezvăluie lista de candidați cu un an înainte de alegeri.
Candidații AUR vor fi disponibili pentru a asculta opiniile românilor și pentru a răspunde la toate întrebările acestora. Scopul este de a înțelege mai bine nevoile fiecărei comunități în parte, asigurându-se că interesele lor sunt reprezentate în mod adecvat în Parlamentul European. În cadrul evenimentului, se vor oferi mai multe informații despre viziunea și propunerile AUR pentru viitorul României și al Uniunii Europene.

AUR își propune să implice toți cetățenii, precum și presa și societatea civilă, în cunoașterea mai profundă a persoanelor propuse pentru Parlamentul European. Astfel, se invită publicul să participe pe 15 noiembrie, pentru a avea ocazia să interacționeze și să discute despre modalitățile de construire a unui viitor mai bun pentru România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare