Canotorii din Mureș obțin 6 medalii la Cupa României pe ergometru

SPORT. Sportivii talentați din secția de canotaj a clubului CS Mureșul Târgu Mureș au demonstrat încă o dată abilitățile lor remarcabile, obținând 6 medalii la prestigioasa Cupa României pe ergometru. Competiția, adresată categoriilor juniori, seniori și Masters, a adunat o serie de performeri talentați, iar echipa din Mureș s-a distins cu 3 medalii de argint și 3 de bronz.

Adelin Piștănilă și Rareș Magherușan au urcat pe treapta a doua a podiumului la dublu seniori, categorie ușoară, evidențiindu-se prin perseverență și determinare. De asemenea, Marina Balint și Cezara Nicula au demonstrat o formă excelentă, câștigând medalia de argint la dublu junioare II. Pe lângă acestea, Sorin Gheorghiu a obținut o medalie de argint la simplu, categoria masters, demonstrând încă o dată că experiența și priceperea sunt cheia succesului.

Performanțele nu s-au oprit aici, cu sportivii Florin Butuza și Patrick Truța aducând acasă medalia de bronz la dublu seniori, demonstrând că munca în echipă și dedicarea sunt esențiale în sportul de performanță. În plus, echipajul format din Răzvan David Bită, Alexandru Titiu, Tobias Bela și Pavel Cantor s-a remarcat prin obținerea medaliei de bronz în proba de 4 juniori I, demonstrând coeziune și sincronizare.

Andrea Maria Ungureanu a adus o altă medalie de bronz acasă, excelând în proba de simplu junioare, categoria ușoară, și aducând astfel un aport semnificativ la succesul echipei.

Aceste performanțe remarcabile sunt rezultatul muncii asidue și a pregătirii atente sub îndrumarea antrenoarei Claudia Balint, care și-a pus amprenta pe evoluția sportivilor.

Următoarea provocare pentru acești canotori de excepție este Campionatul Național pe ergometru, rezervat juniorilor, programat să aibă loc la 9 martie, la Târgu Mureș. Cu determinare și dedicare, echipa CS Mureșul Târgu Mureș este pregătită să continue să își reprezinte cu mândrie clubul și orașul în competițiile viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare