Caravana TIFF aduce filme de oscar și avanpremiere la Timișoara

EVENIMENT. Caravana TIFF Unlimited se pregătește pentru o nouă oprire la Timișoara, oferind o gamă variată de filme, inclusiv producții de Oscar și avanpremiere de filme românești. Evenimentul se va desfășura între 21 și 24 septembrie la Cinema Victoria, Grădina Capitol și Filarmonica Banatului. Spectatorii vor avea ocazia să se bucure de proiecții de film de înaltă calitate și de un cine-concert special.

Din program fac parte filme precum “TÁR,” cu Cate Blanchett în rolul unei dirijoare de geniu, și “Balena,” care i-a adus actorului Brendan Fraser un premiu Oscar. Avanpremierele de filme românești includ documentarul “Între Revoluții” de Vlad Petri, “David,” noul film al lui Radu Muntean despre ultramaratonistul Tibi Ușeriu, și “Cazul inginerului Ursu,” despre un dizident comunist.

Un eveniment special este cine-concertul “Aventurile Prințului Achmed,” cel mai vechi film de animație din lume, însoțit LIVE de muzicianul Danaga. Acest eveniment va avea loc la Filarmonica Banatului pe 21 septembrie.

Programul complet și biletele sunt disponibile online pe site-ul cinema Victoria și eventbook.ro. Proiecțiile în aer liber de la Grădina Capitol au intrare gratuită. Evenimentul este prezentat de Banca Transilvania și susținut de Europa FM, AGERPRES, și mediaTRUST.

Caravana TIFF Unlimited este un proiect organizat de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc cu sprijinul Europa Cinemas și al Centrului Național al Cinematografiei, finanțat de Municipiul Timișoara, prin Centrul de Proiecte #FondNevoiCulturaleDeUrgență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare