Cardurile de energie în valoare de 1.400 de lei – ajutor acordat în două tranșe populației vulnerabile

ENERGIE. Mecanismul prin care românii vor putea folosi cardurile de energie în valoare de 1.400 de lei, acordat în dublă tranșă populației vulnerabile, a fost explicat de Marcel Boloș – Ministrul Investițiilor.

„Am gândit acest mecanism prin Poșta Română, pentru că avem în vedere toate formele de consum energetic. Avem cele două tranșe, 700 de lei, de două ori pe an. Și aici avem în vedere sezonul rece, respectiv sezonul care începe din octombrie-noiembrie și continuă până în luna martie-aprilie.
Acest card de energie nu are valoare nominală, doar dă dreptul beneficiarului să utilizeze sumele pe care noi le trimitem în mandat poștal. Banii se virează de către MIPE în conturile de la Poșta Română și de acolo poșta încarcă aceste sume în conturi de mandat poștal.
La poștă te prezinți cu documentele justificative pentru consumurile energetice pe care dorești să le achiți și, prin poștă, flexibilizăm posibilitatea de a deconta consumurile energetice”, a specificat Ministrul Marcel Boloș la Antena 3 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare