Cardurile sociale vor fi încărcate înainte de Paște. Când au fost efectuate plățile și ce valoare vor avea

AJUTOR. Cardurile sociale vor fi încărcate înainte de Paște. Guvernul a aprobat, de curând, un memorandum referitor la acordarea tranşei a VI-a a voucherelor sociale în valoare de 250 de lei, stabilind că plăţile să fie efectuate în perioada 10 – 13 aprilie.

Potrivit unui comunicat al Executivului, memorandumul privind stabilirea unor măsuri de acordare a sprijinului social pentru persoane vulnerabile aprobă calendarele de implementare a activităţilor aferente măsurilor de acordare a tranşei a VI-a a voucherelor sociale în valoare de 250 de lei şi de acordare a tichetelor pentru sprijin educaţional pe suport electronic.

Conform actului normativ, pentru plata acestei tranşe se vor iniţia demersuri către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială şi Casa Naţională de Pensii Publice în vederea urgentării transmiterii listelor cu beneficiarii eligibili până la data de 31 martie 2023, astfel încât plăţile au putut fi efectuate în perioada 10 – 13 aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare