CARITABIL – În Târnăveni, o asociație greco-catolică construiește un complex de îngrijire pentru vârstnici cu o investiție de 1 milion de euro

0
345

INVESTIȚIE. În municipiul mureșean Târnăveni, Asociaţia Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj (condusă de preotul Nicolae Anușcă) va construi un complex social destinat vârstinicilor, care va cuprinde un centru de asistenţă şi recuperare, o cantină socială şi un centru pentru servicii de îngrijire şi asistenţă la domiciliu.

 

Investiția, al cărei contract de finanțare a fost deja semnat, se cifrează la 4.728.520,33 lei (echivalentul a aproape 1 milion de euro) și va fi realizată, în procent de 89% (respectiv, 4.191.723,03 lei) din fonduri europene nerambursabile. Întreg proiectul va fi finalizat până în 31 august 2021.

 

Practic, complexul social destinat vârstnicilor din zona Văii Târnavelor, în special pentru cei de pe cursul mijlociu al Târnavei Mici, va consta din extinderea şi etajarea unei case care acum are doar 230 de metri pătrați și care este situată în centrul Târnăveniului (pe strada Victoriei nr. 12). În acest moment, clădirea este nefolosită

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ