CARITATE – Mureșenii au donat peste 1.100 de kilograme de produse la Banca Pentru Alimente, pentru persoanele în dificultate: cei mai darnici, sighișorenii

0
87

BANCA PENTRU ALIMENTE. În perioada 19 aprilie-16 mai 2021, în cadrul campaniei organizate cu ocazia sărbătorilor pascale din acest an, Banca Regională Pentru Alimente a colectat în județul Mureș cu sprijinul clienților Lidl peste 1.100 de kg de alimente neperisabile pentru persoanele aflate în nevoie din județ.

 

Alimentele au fost strânse în cadrul celei de-a treia ediții a campaniei de colectare de alimente, organizată de Lidl România în sprijinul persoanelor aflate în dificultate. Mureșenii au donat peste 1.100 kg de produse, din care peste 800 kg au fost donate în magazinul din municipiul Sighișoara și peste 350 kg în cele 3 magazine din municipiul Târgu Mureș, au comunicat organizatorii campaniei caritabile.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ