Carpathian Single Malt Whisky devine global: “Romanian & International wine casks, Romanian Single Malt Whisky, o poveste exclusiv românească!”

GLOBAL. Uneori, intuiția înnăscută, viziunea antreprenorială și încrederea în resursele naturale ale unei țări se pot combina pentru a crea un produs cu adevărat superior și de calitate superioară.
Dr. Nawaf Salameh, președintele fondator al Alexandrion Group, a fost întotdeauna concentrat pe producerea primului whisky single malt din România, încă de când a inițiat proiectul în 2016 și a deținut titlul de Keeper of the Quaich. El a continuat să își atingă acest obiectiv, whisky-ul devenind din ce în ce mai puternic.

Faptul că a transformat Alexandrion Group în cel mai mare producător de băuturi spirtoase și vinuri din România reflectă deja credința sa în atuurile naturale și culturale ale țării, din care a găsit ingredientele perfecte pentru a crea Carpathian Single Malt Whisky. Folosind orz maltezat 100% românesc, apă pură din Subcarpați, curatoriat de un maestru distilator cu zeci de ani de experiență și căruia îi împărtășește instinctul de a termina whisky-ul în diferite butoaie de la diferite crame și producători de băuturi spirtoase din întreaga lume, rezultatul fiind… cea mai interesantă gamă de single malț.

Un mare avantaj a fost propria podgorie a grupului – Domeniile Alexandrion Rhein 1892 Winery – care a oferit o rezervă de butoaie de vin care au conținut soiul autohton de struguri Fetească Neagră. Carpathian Single Malt a fost maturat în butoaie de vin românesc, acest fapt în sine fiind o premieră mondială în ceea ce privește producția de single malt.

Avem un parteneriat strategic destul de rar întâlnit în lumea whisky-ului: colaborarea dintre Distileria Alexandrion Saber 1789 și Vinăria Domeniile Alexandrion Rhein 1892, de unde ne procurăm butoaiele de vin, ambele deținute de Alexandrion Group. Maestrul nostru distilator de single malț Carpathian Single Malt și directorul de whisky, Allan Anderson, cu zeci de ani de experiență și cunoștințe în acest domeniu, a creat acest whisky single malț care cucerește rapid consumatorii din întreaga lume. De fapt, întregul proces a generat o sinergie vibrantă împreună cu contribuția experților noștri în vinuri“, a declarat Dr. Nawaf Salameh.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare