Casa Hobbiților – atracție turistică inspirată din celebrul film ”Stăpânul Inelelor”

TRAVEL. La marginea frumosului oraș Sibiu, o nouă atracție turistică își deschide porțile pentru cei care doresc să se bucure de magia naturii și să exploreze o lume desprinsă parcă din basme. ”Casa hobbiților” este un proiect îndrăzneț, inspirat de universul fascinant al celebrului film ”Stăpânul Inelelor”.

Creația acestei căsuțe de poveste îi aparține antreprenorului Emil Ilie Bratu, originar din Râmnicu Vâlcea, care a ales să-și înceapă o nouă viață în zona Sibiului acum mai bine de două decenii. În ultimii șase ani, el a muncit cu pasiune la transformarea visului său în realitate, dând naștere unei locuințe de basm numită ”Casa hobbiților”.

La cei 40 de ani ai săi, Emil Ilie Bratu a fost cucerit de frumusețea naturii și de stilul de viață liniștit din Cisnădioara, iar inspirat de peisajele idilice din celebrul film fantasy, a decis să creeze propria casă în același spirit. Pasiunea pentru natură, dorința de a trăi simplu și autentic, în mijlocul verdeaței și a aerului curat, au condus la materializarea acestui proiect fascinant.

Deși amintind de lumea magică din pelicula ”Stăpânul Inelelor”, această căsuță de poveste este cu adevărat unică. Boierul Ilie, cum îi place să i se spună lui Emil Ilie Bratu, a pus suflet și creativitate în fiecare detaliu al construcției, dorind să ofere o experiență autentică celor care îi trec pragul. Într-un interviu, el a mărturisit că s-a inspirat din imaginile sugestive ale hobbiților din film și că și-a dorit ca fiecare colțișor al casei să spună o poveste aparte.

”Visul meu dintotdeauna a fost să trăiesc ca la țară, să am curte, grădină, verdeață, să cultiv propriile mele legume, să stau la aer curat… și mi-am dat seama că ce am eu aici seamănă mult cu povestea din film. Gândiți-vă cum sunt ilustrați hobbiții în film și carte. Așa mi-a venit ideea să amenajez zona și să caut un proiect de casă în scop turistic … Nici modelul din Noua Zeelandă, creat în urma filmului, nu este atât de detaliat… Îmi doresc ca cine vine în vizită să vină la mine acasă, eu locuiesc aici, nu te duci ca la muzeu”, a mărturisit plin de entuziasm Boierul Ilie.

Astfel, pentru cei în căutarea unei experiențe inedite și a unei escapade în lumea basmelor, ”Casa hobbiților” se dovedește a fi o destinație fascinantă, unde frumusețea naturii se îmbină cu creativitatea și pasiunea pentru viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare