Căștile de realitate virtuală de la Apple vor fi din filmele SF: vei putea păși în altă lume

VIRTUAL. Căştile de realitate virtuală ale Apple vor rula sute de mii de aplicaţii pentru iPad şi vor adopta o abordare atotcuprinzătoare a funcţiilor, potrivit unui articol Bloomberg, preluat de CNBC, scrie news.ro.

În încercarea de a atrage atât dezvoltatorii, cât şi consumatorii, Apple a inclus funcţionalităţi de jocuri, fitness şi e-reader pentru căştile de realitate virtuală.

Clienţii vor putea urmări sporturi în realitate virtuală şi vor putea juca jocuri ”de top”, care funcţionează cu celelalte dispozitive Apple. Căştile vor rula majoritatea aplicaţiilor emblematice Apple pentru iPad, inclusiv Cărţi, Cameră foto, FaceTime, Hărţi şi Mesaje.

Există, de asemenea, sute de mii de aplicaţii pentru iPad de la terţe părţi care vor fi compatibile cu căştile la lansare. Se pare că aplicaţia Fitness va fi un punct de atenţie deosebit, deşi Bloomberg a spus că funcţia nu va fi ”probabil” disponibilă la lansare.

Căştile vor include, de asemenea, o baterie externă.

Aceasta va sta într-un buzunar al utilizatorului, conectată la căşti printr-un cablu de încărcare specializat. Bateria este similară vizual cu pachetul de baterii MagSafe al Apple şi va fi încărcată ea însăşi printr-un cablu USB-C standard.

Căştile ar urma să fie anunţate în iunie, la evenimentul WWDC al Apple.

Un important analist pentru Apple, Ming-Chi Kuo, a declarat că compania este îngrijorată de răspunsul consumatorilor la produs, pe fondul unui context macroeconomic dificil.

Căştile Apple vor costa minimum 3.000 de dolari, fiind de trei ori mai scumpe decât Meta Quest Pro de ultimă generaţie.

 

 

Sursa stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare