Cât fac 9X9? O fetiță din SUA a uimit toată școală cu răspunsul ei inteligent!

O fetiță din Chicago a ajuns vedetă pentru fanii echipe de hochei Blackhawks dupa ce a dat un răspuns genial la o lucrare de control. Aceasta a avut de răspuns la întrebarea „cât fac 9×9”, iar ea a scris pe lucrarea „Hossa”.

Nedumerită, învățătoarea a vrut să afle motivul pentru care eleva a dat acest răspuns, așa că a chemat-o a doua zi la o discuție pentru a se lămuri în legătură cu răspunsul ei.

Marian Hossa este o fostă extremă dreaptă profesionistă de hochei pe gheață slovac. Hossa a fost selectat de Ottawa Senators în prima rundă, a 12-a la general, din 1997 NHL Entry Draft. După ce și-a petrecut primele șapte sezoane NHL cu Senators, a jucat pentru Atlanta Thrashers, Pittsburgh Penguins, Detroit Red Wings și Chicago Blackhawks. De-a lungul carierei sale, a jucat cinci apariții în NHL All-Star Game și a jucat în trei finale consecutive ale Cupei Stanley cu trei echipe diferite, câștigând în cele din urmă Cupa Stanley în 2009–10 cu Chicago. El a câștigat încă două campionate ale Cupei Stanley cu Chicago în sezoanele 2012–13 și 2014–15. Cariera de jucător a lui Hossa s-a încheiat prematur în 2017, când a anunțat că suferă de o tulburare progresivă a pielii. Contractul său a fost schimbat cu Arizona Coyotes în 2018 și s-a retras oficial în 2022. Hossa a purtat numarul 81, a acumulat 525 de goluri și 609 pase decisive pentru 1.134 de puncte în 1.309 meciuri din sezonul regulat de-a lungul carierei sale de 19 ani în NHL. El a fost al 44-lea jucător din istoria NHL care a marcat 500 de goluri și al 80-lea jucător care a marcat 1.000 de puncte. A fost ales în Hochei Hall of Fame în 2020.

Fata, mare admiratoare a echipei Chicago Blackhawks, s-a gândit că ar aduce un omagiu jucătorului ei preferat și echipei.

Uimită de răspuns, profesoara i-a dat 10 cu felicitari. Mai mult, mama fetiței a pus o poză cu lucrarea pe Facebook, iar aceasta a facut mii de like-uri, fiind distribuită si de pagina oficiala a echipei de hochei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare