CautCurier.ro primește o investiție de 50.000 EUR pentru extindere și inovații în livrări last-mile

INVESTIȚII. Platforma românească de servicii “last-mile delivery,” CautCurier.ro, anunță o investiție semnificativă de 50.000 EUR din partea organizației non-profit Make IT in Oradea, care sprijină startup-urile din domeniul IT. Această injectare financiară are ca scop susținerea obiectivelor ambițioase ale platformei pentru anul 2024.

Cu acești bani, CautCurier.ro își propune să atingă următoarele obiective strategice:

Deschiderea în cel puțin 5 orașe noi: Într-un efort de expansiune, compania planifică să ofere serviciile sale în cel puțin cinci orașe noi, începând cu Oradea și extinzându-se apoi în București, Cluj și Iași. Această extindere strategică va consolida prezența CautCurier.ro și va oferi clienților din aceste regiuni acces la soluții de livrare rapidă și eficientă.

De la 10.000 de livrări în 2023, la 100.000 de livrări în 2024: Compania își propune să își multiplice semnificativ operațiunile, urmărind să realizeze 100.000 de livrări în cursul anului 2024. Acest obiectiv ambițios consolidează poziția CautCurier.ro în industrie și asigură clienților servicii de înaltă calitate.

Deschiderea operațiunilor de livrare rapidă în Oradea: Înainte de a se extinde la nivel național, CautCurier.ro aduce serviciile sale rapide și eficiente în Oradea, contribuind la crearea unei experiențe de livrare excepționale pentru comunitatea locală. Compania a început deja activitățile pentru dezvoltarea infrastructurii și extinderea rețelei de curieri și clienți.

Optimizarea și îmbunătățirea platformei CautCurier.ro: Cu susținerea financiară obținută, compania se va concentra pe optimizarea și îmbunătățirea continuă a platformei sale de comandă online. Acest demers va oferi utilizatorilor o experiență mai intuitivă și eficientă.

Cătălin Anghel, CEO CautCurier.ro, a subliniat importanța acestei investiții, numind-o un moment de cotitură pentru companie și confirmarea încrederii în viziunea lor de a transforma modul în care oamenii experimentează serviciile de curierat în România.

David Achim, Director Executiv Make IT in Oradea, a subliniat importanța inovației în sectorul livrărilor și a exprimat încrederea că echipa CautCurier.ro va aduce inovații semnificative pentru a satisface nevoile actuale și viitoare ale clienților.

Această investiție de 50.000 EUR face parte dintr-o rundă mai amplă, în care CautCurier.ro își propune să atragă în total 300.000 EUR. Aceste fonduri vor susține nu doar atingerea obiectivelor menționate, ci și extinderea afacerii către 10 orașe noi și dezvoltarea unui smart-tag pentru monitorizarea coletelor în timp real. CautCurier.ro, lansată inițial în Timișoara, este un marketplace B2B pentru last-mile delivery, având un succes notabil în segmente unde curieratul urgent nu acoperă în totalitate nevoile clienților.

“Make IT in Oradea” este o organizație non-profit dedicată creșterii ecosistemului local de startup-uri din domeniul IT&C și sprijină activ inovatorii din acest sector.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare