Cazierul judiciar online aduce vești bune.

VESTE BUNĂ. După cum bine se știe, cazierul judiciar se poate obține acum și online prin intermediul a două platforme electronice ‘ghișeul.ro și hub.mai.ro’. Practic, cei care dețin cont sau vor să se înregistreze pe platforma ghiseul.ro pot obține la orice oră certificatul de cazier judiciar electronic în câțiva pași simpli.

Ieri însă, Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării – Sebastian Burduja, a anunțat ieri pe pagina sa de Facebook:
“Să vă bucurați de soare, de liniște și de cei dragi, dragi prieteni! Astăzi am primit și o veste bună: am depășit pragul simbolic de 50.000 de caziere judiciare eliberate online cu succes.
50.000 de drumuri la poliție în minus. 50.000 de ore economisite pentru români. 50.000 de coli de hârtie salvate, echivalentul a 5 copaci. Mulțumesc specialiștilor care au făcut acest proiect să reușească. Digitalizarea României este posibilă și ne face viața mai bună.
Înainte, împreună!”

E bine când auzim astfel de vești și ni se confirmă că lucrurile se mișcă (și) înspre bine în țara noastră dragă. Felicitări Ministrului Burduja pentru acest pas bine făcut. Să auzim numai de bine și de aici încolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare