Ce are Cipru în plus față de Grecia și Italia? Descoperă noua destinație preferată a românilor pentru vacanțe în 2024!

VACANȚĂ. Cu Grecia și Italia în spate, o nouă destinație de vacanță își face simțită prezența în preferințele românilor în acest an. Cu vremea sa însorită și peisajele spectaculoase, această destinație atrage tot mai mulți turiști dornici de aventură și relaxare, iar prețurile accesibile adaugă un plus de atractivitate.

Este vorba despre insula Cipru, un paradis mediteranean unde soarele strălucește 320 de zile pe an, oferindu-le vizitatorilor posibilitatea de a se bucura de plajă până la finalul lunii noiembrie. Această insulă fermecătoare devine tot mai populară în rândul românilor, care se bucură de apele cristaline ale mării și de peisajele idilice.

În ultimul timp, turismul în Cipru a cunoscut o creștere semnificativă, iar companiile aeriene au răspuns prompt solicitărilor, punând la dispoziția românilor zboruri către această destinație între perioada 2 iunie și 29 septembrie, cu plecări din București, Iași sau Cluj.

Potrivit unor statistici realizate de agențiile de turism, în 2024 se estimează că aproximativ 3.000 de români vor alege să își petreacă vacanța în Cipru. Oferind o varietate de atracții, de la cele 77 de plaje spectaculoase până la vizite în capitala Nicosia sau în orașele Limassol și Larnaca, insula Cipru se dovedește a fi o destinație ideală pentru toate gusturile și preferințele.

Excursiile la Băile Afroditei sau la situl arheologic Kourion completează oferta de experiențe memorabile pe care Cipru le oferă vizitatorilor săi. Astfel, această insulă magică și plină de farmec se impune ca o opțiune de vacanță de neuitat pentru românii în căutare de aventură și relaxare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare