Cea mai ușoară bicicletă din lume – invenție arădeană la Salonul Mondial de Invenții de la Geneva

INVENȚIE. Cea mai ușoară bicicletă din lume, o invenție arădeană la salonul de la Geneva, este anunțată de vicepreședintele Consiliului Județean, Ionel Bulbuc printr-un mesaj publicat pe Facebook.

Acesta susține că în a treia zi a Salonului Mondial de Invenții de la Geneva, ”crește constant numărul de vizitatori la standul Aradului”:

”În a treia zi a Salonului Mondial de Invenții de la Geneva, crește constant numărul de vizitatori la standul Aradului. Sunt sute de vizitatori care se interesează, zilnic, de invențiile arădene, în special pe caracterul lor practic.

Piesa de cea mai mare atractivitate a Aradului o reprezintă bicicleta realizată de Dan Sobol, cea mai ușoară lume, pe care foarte mulți vizitatori o ridică, o analizează, o admiră.

Voi iniția un program de prezentare a acestei invenții în toate liceele din județ, unde îmi doresc să organizez, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar, laboratoare de prezentare a invențiilor și inovațiilor arădene, în vederea creșterii interesului tinerilor față de acest domeniu.”, a scis Bulbuc pe pagina de socializare.

 

sursa stiriletransilvaniei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare