CICLOTURISM – Sâmbătă, inaugurarea primei piste offroad pentru biciclete din județul Mureș: „Circuitul Comorii”

0
305

INAUGURARE. Sâmbătă, 19 mai, de la ora 10, în comuna mureșeană Livezeni, are loc inaugurarea primei piste offroad pentru biciclete din județ, „Circuitul Comorii”. Circuitul are trei rute (de 22 de kilometri, din Livezeni până pe Dealurile Comorii; de 14 km, din Livezeni până în Miercurea Nirajului; de 4,5 kilometri, din Livezeni până pe Platoul Cornești), dar inițiatorii săi (administrația din Livezeni, Serviciul de Salvamont și Fundația Comunitară Mureș) speră să-l poată dezvolta până în stațiunea Sovata.

 

Cele trei rute sunt marcate în totalitate. Iubitorii de ciclism și natură sunt așteptați la eveniment, după parcurgerea traseului, la orele prânzului, urmând să se organizeze pe Dealurile Comorii un picnic pentru participanți.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ