Cine e românul care a câștigat un Grammy. Performanță uimitoare pentru ”puștiul din Oradea” care și-a urmat visul peste Ocean

PREMIERE. Premiile Grammy și-au desemnat câștigătorii duminică, 5 Februarie! Kendrick Lamar este unul dintre marii câștigători ai editiei cu numărul 65! Dar pentru țara noastră, performanța e alta și e uriașă. Cine e românul care a câștigat un Grammy?

Romanul Sergiu Gherman a primit un trofeu Grammy pentru contribuția avuta la albumul lui Kendrick, fiind unul dintre compozitorii pieselor „Auntie Diaries” si „Mirror”. Tânărul român și-a anunțat performanța pe Instagram, unde a fost felicitat de mii de persoane.

Kendrick Lamar a fost unul dintre cei mai nominalizati artisti ai seri, cu un total de 8 categorii in care a fost prezent, de la Albumul anului, la Cantecul anului, rapperul castigand 3 trofee, si anume Cel mai bun album rap (Mr. Morale & The Big Steppers), „Cel mai bun cantec rap” (The Heart Part 5) si „Cea mai buna interpretare rap”.
Orădeanul Sergiu „Rappy” Gherman a contribuit la cel mai recent album al lui Kendrick Lamar, probabil cel mai apreciat rapper american al acestei generații. „Rappy” și-a adus aportul la compunerea a două piese de pe albumul „Mr. Morale & The Big Steppers”, mai precis: „Auntie diaries” şi „Mirror”.

„Bucuria pe care o simt acum e de nedescris. Sunt un puști din Oradea, care acum 10 ani l-a văzut pe Kendrick în Chicago şi eram doar 100 de oameni în public. Azi îmi văd numele la production credits pe două dintre piesele lui Kendrick pentru albumul nou”, scria Rappy în luna mai a anului trecut pe Facebook.
Dar a fost mai mult de atât, iar munca și talentul românului nu au rămas fără rezultat. Și încă ce rezultat! Un Grammy!

„Treaba asta nu a venit peste noapte. Am dormit în studiouri, am făcut şi foamea, m-am împrumutat de unde am putut, am avut legende din România care m-au susţinut financiar etc. Drumul nu a fost uşor, dar sunt norocos pentru că am crescut cu oameni care au crezut în visul meu de mic, începând de la părinţii mei. Tata mi-a arătat muzica de calitate, iar mama a fost puternică atunci când m-am mutat în State acum 14 ani. Orice e posibil… practic am lucrat cu artistul meu preferat.”, a mai transmis producătorul.

 

 

 

Articol preluat de pe mediaflux.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare