CIVIL SOCIETY PITCH Powered by One World Romania. OPEN CALL / DEADLINE: 2 februarie 2023

DEZVOLTARE. CIVIL SOCIETY PITCH powered by ONE WORLD ROMANIA revine cu a 5-a ediție a programului unic de dezvoltare de documentar cu focus pe teme sociale și drepturile omului. Această ediție va cuprinde ateliere, seminarii și mentorat cu specialiști internaționali pe durata unui an și se va desfășura în perioada martie 2023 – aprilie 2024, la București.

Civil Society Pitch este un program intensiv de dezvoltare de documentar care reunește organizații și activiști sociali cu regizori, jurnaliști sau cercetători vizuali din Ungaria, Bulgaria, Republica Moldova și România preocupați de realitatea care ne înconjoară.

Unicitatea programului stă în faptul că ONG-urile și activiștii sociali propun teme și cazuri de care se ocupă și la care au acces, urmând ca cineaștii să identifice și să aleagă dintre acestea posibile subiecte de film documentar, primind sprijinul de la organizațiile respective pe tot parcursul realizării și lansării filmelor rezultate.

One World România – 16, care se desfășoară la București în perioada 31 martie – 9 aprilie, 2023 își dedică primul weekend de festival, programului Civil Society Pitch 5.

Dacă ești din România, Ungaria, Bulgaria sau Republica Moldova și vrei să dezbați probleme sociale prin film documentar, ești invitat să te înscrii. Data-limită: 2 februarie 2023.

Link de înscriere pentru cineaști – https://forms.gle/JaRgRh9taKCws68M8

Link de înscriere pentru ONG – https://forms.gle/HrjekAEQqsTqvtYW7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare