BREAKING NEWS. Clădirea Mureș Mall – noua casă a Bibliotecii universitare UMFST George Emil Palade din Târgu Mureș

ACHIZIȚIE. Într-o mișcare strategică care va aduce beneficii semnificative pentru comunitatea universitară și pentru locuitorii orașului Târgu Mureș, UMFST a finalizat achiziționarea clădirii Mureș Mall.

Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul UMFST, a confirmat această tranzacție importantă și a oferit detalii despre planurile universității pentru această nouă achiziție.

Mureș Mall, o clădire impunătoare cu o suprafață totală de 8.317 metri pătrați, inaugurată în noiembrie 2007, va suferi o transformare semnificativă și va deveni noua casă a Bibliotecii Universitare UMFST.

Această mutare strategică nu numai că va oferi un spațiu mai generos și modern pentru Biblioteca Universității, ci va revitaliza și zona centrală a orașului. Cu peste 150 de locuri de parcare disponibile, acces ușor pentru studenți și public, și o locație centrală convenabilă, noul sediu al bibliotecii va deveni un centru de cunoaștere și cultură pentru toată comunitatea.

Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei a subliniat importanța acestei mutări și a menționat că noul spațiu va permite dezvoltarea și modernizarea serviciilor bibliotecii, aducând în prim-plan tehnologie de vârf și resurse actualizate pentru studenți și cadre didactice.

Această mutare face parte dintr-o viziune mai amplă a echipei UMFST și a efortului de a-și consolida prezența în comunitate și de a investi în infrastructură și resurse pentru studenții săi.
Planurile de viitor ale clădirii Mureș Mall includ și alte surprize, proiecte menite să transforme UMFST într-un pol de excelență în domeniul educației și cercetării medicale.

În final, achiziționarea clădirii Mureș Mall și relocarea Bibliotecii Universitare UMFST marchează un pas important în evoluția universității și o contribuție semnificativă la dezvoltarea culturală și educațională a orașului Târgu Mureș. Acestă inițiativă reflectă angajamentul UMFST de a oferi studenților și comunității sale cele mai bune resurse și oportunități pentru un viitor mai strălucit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare