Clubul Gladius-Lucky Dragons inaugurează o nouă sălă de baschet în incinta Prodcomplex

SPORT. Asociația Sport Club Gladius-Lucky Dragons, în parteneriat cu Fundația Regală Margareta a României, anunță inaugurarea sălii de baschet Gladius-Lucky Dragons, în incinta Prodcomplex, în data de 14 septembrie 2023, de la orele 13:30.

Evenimentul are ca scop promovarea sportului mureșean și crearea de conexiuni în rândul antreprenorilor locali prin workshopuri prezentate de invitații speciali.

Clubul de baschet Gladius-Lucky Dragons, două asociații dornice să promoveze sportul în general și jocul de baschet în special, și-au unit forțele începând cu luna septembrie a anului 2021. Scopul colaborării lor este de a crea un centru local de excelență prin recrutarea și pregătirea jucătorilor de baschet juvenili pentru a atinge performanțe sportive deosebite în competițiile locale, zonale, naționale și internaționale.

Pasărea și dedicarea antrenorilor lor sunt valori fundamentale pentru aceste două cluburi. Acești antrenori au ca obiectiv formarea unor echipe competitive care să reprezinte cu mândrie orașul lor. Totodată, ei se concentrează pe dezvoltarea grupelor de inițiere în baschet și pe oferirea de divertisment prin intermediul acestui sport.

Clubul de baschet Gladius-Lucky Dragons are încredere în impactul pozitiv pe care sportul îl are asupra vieților tinerilor. Ei încurajează valorile precum disciplina, fair-play-ul și perseverența și le oferă tinerilor oportunitatea de a se dezvolta fizic și mental într-un mediu prietenos și educativ.

Alătură-te Clubului de baschet Gladius-Lucky Dragons în această aventură plină de pasiune și dedicare în care ei construiesc viitorul baschetului local și formează campioni atât în viață, cât și pe terenul de baschet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare