Cluj Folk Fest 2023: O nouă ediție plină de talente și experiențe memorabile

EVENIMENT. Cluj Folk Fest 2023 și-a dezvăluit cu entuziasm lista de artiști care vor încânta inimile spectatorilor clujeni în zilele de 8 și 9 septembrie 2023. Ajuns la cea de-a treia ediție, acest festival aduce și o noutate specială – locația sa va fi C𝐚𝐦𝐩𝐢𝐧𝐠 𝐂𝐨𝐥𝐢𝐧𝐚 𝐂𝐥𝐮𝐣-𝐍𝐚𝐩𝐨𝐜𝐚, un spațiu încântător înconjurat de pădure, aflat la ieșirea din cartierul Mănăștur spre Făget.

Recitalurile din cadrul Cluj Folk Fest 2023 vor aduce bucurie și emoție în cele două zile ale festivalului:

8 septembrie: Seria recitalurilor începe cu Teodora Iacob&White Horse, urmată de Daniel Făt, Semnal M (într-o interpretare acustică) și se încheie cu prestația muzicală a lui Florin Chilian.
9 septembrie: A doua zi ne aduce un program captivant cu recitalurile artistilor precum Ana Maria Ivan (câștigătoarea concursului Cluj Folk Fest 2022), Adrian Sărmașan, Zoltan Butuc, Cristian Buică și Dinu Olărașu.

Mai mult decât atât, festivalul oferă și o secțiune de concurs, invitând tinerii artiști pasionați să se înscrie prin formularul disponibil AICI. Nu vor lipsi nici jocurile în aer liber, degustările de produse locale și activitățile educative, inclusiv lecții de muzică. Organizatorii au învățat din experiența altor festivaluri și sunt hotărâți să ofere participanților o experiență complexă și plină de bucurie.

Abonamentele pentru cele două zile de festival sunt disponibile la prețul de 150 de lei în presale și 200 de lei ulterior și pot fi achiziționate de pe platforma AmBilet.ro.
Pentru accesul minorilor, se impune prezența însoțitorilor majori, iar minorii cu vârsta de până în 10 ani beneficiază de intrare gratuită. Persoanele cu dizabilități au acces gratuit, urmând să prezinte actele doveditoare. În cazul rezervărilor sau pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați prin email la adresa clujfolkfest@gmail.com.

În concluzie, Cluj Folk Fest 2023 promite o ediție plină de muzică de calitate, atmosferă relaxantă și momente de neuitat, într-un cadru natural și incitant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare