CODRU Festival vă invită la plantare

NATURĂ. Între 8-9 aplilie vă invităm la cea de-a treia sesiune de plantare a CODRU Festival. Anul acesta mergem într-o nouă locație, la Doua Dealuri din Recaș, la o distanță de 25 de kilometri de Timișoara. Aici am identificat o nevoie acută de ecologizare și împădurire a zonei.

Participarea este gratuită, ustensilele necesare plantării sunt asigurate de către organizatori. Evenimentul se va desfășura în intervalul orar 10:00-18:00. Sesiunile de plantare se vor realiza, din oră în oră, în grupuri de câte maxim 50 de persoane și vor fi supravegheate de către organizatori. Cei care doresc să se alăture campaniei noastre sunt rugați să se înscrie la acest formular:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScNVan2cPws2XjG0crM2tRXgpc232zNI_CAgpfLTmr4wr66NQ/viewform

Ne bucurăm că anul acesta mergem într-o nouă locație, unde natura are nevoie de noi. Zona unde vrem să plantăm minim 10.000 de puieți de salcâm este un deal pe care ne dorim să îl împădurim pentru a reface ecosistemul locației. Acolo este și o zonă mlaștinoasă care are nevoie de consolidare”, a declarat Victor Balaniuc, General Manager CODRU Festival.

Timp de două zile participanții se vor bucura de natură și voie bună. Va fi amenjată o zonă de relaxare cu muzică și voie bună, iar copiii se vor bucura de zonele special amenajate pentru ei cu mai multe activități distractive. Seara va fi organizat un foc de tabără cu povești din CODRU.

Primele două sesiuni de ecologizare, organizate în 2019 și 2022, la Pădurea Bistra. În cele doua sesiuni de plantare au fost fost plantați 8000 de puteți. Fiecare participant se alătură misiunii noastre de reîmpădurire și ecologizare al naturii.

 

 

Sursa romaniapozitiva.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare