Colaborare umanitară între Districtul Lions 124 România și Ordinul Militaris Teutonicus – sprijin pentru persoanele nevoiașe

UMANITAR. În municipiul Sighișoara, s-au pus recent bazele unei colaborări semnificative între Districtul Lions 124 România și Ordinul Militaris Teutonicus, care vizează sprijinirea persoanelor aflate în nevoie prin acțiuni umanitare comune.

Potrivit informațiilor furnizate de Marin Florin Ilieș, Guvernatorul Districtului Lions 124 România, acest acord de cooperare marchează începutul unor inițiative bazate pe schimbul de informații și experiență în domeniul ajutorării celor aflați în dificultate.

Acțiunile de sprijin constau în furnizarea de alimente de înaltă calitate, bogate în vitamine, îmbrăcăminte și echipamente pentru cămine de bătrâni și spitale. Aceste inițiative sunt menite să se extindă în întreaga țară și să ajungă la persoanele vulnerabile prin distribuire sistematică.

În luna februarie a acestui an, Districtul Lions 124 România a primit o donație substanțială de alimente din partea Ordinului Militaris Teutonicus, constând în hrană preambalată – produse Bio, marca Hipp și Bebivita, în valoare de 455.000 de lei. Aceste alimente, în cantitate de aproximativ 20.000 de kilograme, au fost distribuite către Cluburile Lions din diverse zone ale țării, care le-au repartizat ulterior către persoanele nevoiașe.

Mihaela Cazacu, președintele Comisiei de Hrană a Districtului, a coordonat distribuirea acestor ajutoare către comunitățile vulnerabile din mai multe orașe precum Deva, Orăștie, Oradea, Petroșani, București, Hârșova, Roman, Alba Iulia, Satu Mare, Corbeanca, Bistrița, Iași, Sibiu și Reșița.

Colaborarea dintre Districtul Lions 124 România și Ordinul Militaris Teutonicus a început acum mai bine de patru ani și a avut un impact semnificativ în viața celor nevoiași. Peste 80.000 de kilograme de produse alimentare au fost distribuite în această perioadă către diverse categorii de beneficiari, inclusiv spitale, case pentru copii, centre de asistență socială și familii aflate în dificultate.

Marin Florin Ilieș a transmis mulțumiri către Marelui Maestru al Ordinului Militar Teuton, domnul Klaus Blos, și Marelui Comandor OMT al României, Dr. Ionel Tucmuruz, pentru sprijinul deosebit acordat. De asemenea, a subliniat că această colaborare umanitară va continua pentru a aduce alinare și sprijin celor care se confruntă cu dificultăți în comunitățile locale.

Această alianță umanitară între Districtul Lions 124 România și Ordinul Militaris Teutonicus demonstrează încă o dată importanța solidarității și a sprijinului reciproc în susținerea celor vulnerabili din societatea noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare