Compania care operează zboruri zilnice către SUA începând cu 1 februarie: prețuri începând de la 608 euro dus-întors

TURISM. TAROM începe să opereze zboruri zilnice către Statele Unite ale Americii (SUA) începând cu 1 februarie 2024, oferind bilete la prețuri începând de la 608 euro pentru o călătorie dus-întors, cu bagaje și taxe incluse, conform unui anunț făcut miercuri de operatorul aerian național.

Comunicatul emis de companie menționează că, începând cu data menționată, TAROM va efectua zboruri zilnice, dus-întors, în parteneriat cu Air Europa și ITA Airways, între Aeroportul Internațional “Henri Coandă” (OTP) din București și două destinații din SUA, respectiv New York (JFK) și Miami, cu opriri optime în Madrid sau Roma. Acest demers vine în întâmpinarea dorințelor publicului larg de a călători către SUA, oferind frecvențe ridicate, prețuri accesibile și servicii incluse.

Prețul biletelor de avion pentru luna februarie începe de la 608 euro pentru New York (aeroportul JFK) și de la 785 euro pentru Miami. Aceste tarife se aplică pentru călătoriile dus-întors și includ bagajul de mână, un bagaj de cală (cu greutatea maximă de 23 de kilograme), precum și toate taxele aferente călătoriei.

TAROM planifică, de asemenea, să extindă rutele de zbor și către alte destinații din SUA în viitorul apropiat, să crească frecvențele de zbor și să ofere mai multe opțiuni tarifare. Biletele sunt disponibile pentru achiziționare pe site-ul oficial al companiei www.tarom.ro, în agențiile TAROM sau la agenții acreditați.

Membră a Asociației Internaționale a Transportatorilor Aerieni (IATA) începând cu anul 1993, TAROM continuă să ofere servicii de calitate și să își extindă rețeaua de destinații, inclusiv către cele din SUA, pentru a satisface cerințele pasagerilor săi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare