Compania IT din Silicon Valley, HTEC, Deschide Birou în Cluj-Napoca

IT. HTEC, o companie de tehnologie cu sediul în Silicon Valley și fondată în 2008 în Serbia, a extins recent operațiunile prin deschiderea unui nou birou la Cluj-Napoca, în cadrul strategiei de extindere pe piața din România. Această veste a fost confirmată printr-un comunicat de presă emis de companie.

HTEC, inițial înființată la Belgrad, se concentrează pe furnizarea de servicii complete de design, strategie și dezvoltare de produse și soluții digitale. Cu sediul principal în Silicon Valley, San Francisco, compania și-a extins prezența în România începând cu ianuarie 2022, stabilind birouri și în București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

De asemenea, HTEC are birouri de consultanță și proiectare de produse în New York și Londra. În continuarea planurilor sale ambițioase, compania are în vedere deschiderea altor două birouri în România, în orașele Iași și Timișoara.

Sabin Pilipautanu, Country Director HTEC în România, a explicat motivația din spatele acestei extinderi în Cluj-Napoca, un oraș cunoscut pentru comunitatea sa de ingineri și infrastructura academică solidă: “Sectorul tehnologic din România a cunoscut o creștere semnificativă și susținută în ultimele două decenii, iar deschiderea unui birou aici este o decizie firească pentru noi, pentru a continua să oferim servicii de top clienților noștri.”

Vlad Panut, Senior Director of Engineering and Delivery, a subliniat importanța recrutării celor mai talentați profesioniști din domeniul IT: “Continuăm să ne adresăm celor mai bune 10-15% dintre talentele din IT. Cu o tradiție îndelungată în ceea ce privește educația STEM extinsă, Clujul este casa unor profesioniști extraordinari, iar noi vrem să le oferim oportunitatea de a proiecta soluții inovatoare end-to-end care să aducă valoare pentru partenerii noștri din toate industriile.”

Această mișcare reflectă angajamentul companiei HTEC de a sprijini dezvoltarea tehnologică continuă în România și de a se implica în proiecte inovatoare care aduc valoare partenerilor săi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare