Compania românească de tehnologie CryptoDATA devine sponsor al echipei Alfa Romeo Sauber F1

PARTENERIAT. Compania românească CryptoDATA Wispr a anunțat că a devenit sponsor și partener tehnic al echipei Alfa Romeo Sauber.

“După ce am achiziționat fosta echipă de MotoGP RNF Yamaha, care în prezent este RNF CryptoDATA, am considerat că putem face și mai mult, pentru a dezvolta reputația și imaginea companiei și a produselor pe care le dezvoltăm, și așa am ajuns să încheiem un parteneriat cu Alfa Romeo Sauber, pe de o parte ca parteneri tehnici, pe de altă parte ca sponsori”, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

CryptoDATA este cunoscută și pentru că a dezvăluit anul trecut un plan pentru un vehicul electric și pentru că a afirmat că este gata să salveze bursa de criptograme FTX “pentru că prăbușirea acesteia ar diminua încrederea publicului în industria blockchain”.

În septembrie anul trecut, grupul românesc Bitdefender, lider mondial în domeniul securității cibernetice, a anunțat, de asemenea, că a încheiat un parteneriat multianual cu producătorul auto italian Ferrari pentru a deveni partenerul global de securitate cibernetică al Scuderiei Ferrari, una dintre cele mai puternice echipe din Campionatul Mondial de Formula 1 al FIA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare