Competiția de sprint cu atelaje canine – evenimentul sportiv de top de la Borsec

COMPETIȚIE. Cu mare bucurie, Asociația Sportivă Molnár anunță organizarea unei competiții de sprint cu atelaje canine în pitorescul oraș Borsec din județul Harghita. Evenimentul va avea loc în perioada 23-24 martie 2024 și promite să ofere o experiență de neuitat atât participanților, cât și spectatorilor.

Acest eveniment captivant va aduce împreună iubitorii de natură și pasionații de sporturi canine pentru a sărbători frumusețea și agilitatea câinilor de tracțiune. Competiția de sprint cu atelaje canine este un prilej perfect pentru a admira energia și determinarea acestor animale uimitoare, precum și priceperea și abilitatea antrenorilor lor.

Evenimentul va fi organizat într-un cadru natural spectaculos, oferind participanților și spectatorilor ocazia de a se bucura de frumusețea peisajului montan din Borsec și de aerul proaspăt al munților din jur.

Pentru cei interesați să participe la competiție, sunt disponibile mai multe categorii, iar regulamentul complet poate fi consultat pe site-ul oficial al Asociației Sportive Molnár. De asemenea, pentru cei care doresc să asiste la spectacolul impresionant oferit de câinii de tracțiune, intrarea este liberă pentru toți spectatorii.

Așadar, marcați-vă calendarul pentru 23-24 martie 2024 și pregătiți-vă să fiți martorii unei competiții fascinante de sprint cu atelaje canine la Borsec, unde veți avea parte de o experiență memorabilă în mijlocul naturii și a câinilor de excepție!


PÁLYÁZAT. A Molnár Sportegyesület nagy örömmel hirdeti meg a Hargita megyei Borszék festői városában kutyás sprintverseny megszervezését. Az eseményre 2024. március 23-24-én kerül sor, és felejthetetlen élményt ígér mind a résztvevők, mind a nézők számára.

Ez az izgalmas esemény összehozza a természetbarátokat és a kutyás sportok szerelmeseit, hogy együtt ünnepeljék a kutyahúzó versenyzők szépségét és ügyességét. A kutyahámos sprintverseny tökéletes alkalom arra, hogy megcsodáljuk e csodálatos állatok energiáját és elszántságát, valamint kiképzőik ügyességét és képességeit.

Az eseményt látványos természeti környezetben rendezik meg, így a résztvevők és a nézők élvezhetik a borszéki hegyvidéki táj szépségét és a környező hegyek friss levegőjét.

A versenyen való részvétel iránt érdeklődők számára több kategória is elérhető, a teljes szabályzat pedig a Molnár Sportegyesület hivatalos honlapján olvasható. Továbbá, aki szemtanúja szeretne lenni a húzó kutyák által nyújtott lenyűgöző show-nak, annak a belépés minden néző számára ingyenes.

Jegyezd be tehát a naptáradba 2024. március 23-24-ét, és készülj fel egy lenyűgöző kutyás csapatversenyre Borszéken, ahol a természet és a különleges kutyák közepette felejthetetlen élményben lesz részed!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare