CONCEDIU – Peste 1.100 de angajați ai Primăriei Tîrgu Mureș vor primi vouchere de vacanță în valoare totală de 1,6 milioane de lei

0
450

VOUCHER DE VACANȚĂ. După intrarea în vigoare a Ordonanței de Urgență care permite instituțiilor publice să acorde în limita sumelor prevăzute în buget alocate cu această destinație vouchere de vacanță (în valoare de 1.450 de lei/angajat), în perioada 1 iulie – 30 noiembrie 2018, Primăria Tîrgu Mureș a procedat în consecință. Respectiv, în această lună, a contractat cu Sodexo Pass România SRL vouchere de vacanță în valoare nominală de 1.450 de lei/salariat (divizate în 29 de vochere cu valoare de 50 lei/voucher) pentru cei 1.211 angajați ai instituției, până la epuizarea sumei de 1.625.450 de lei.

 

Conform legii, beneficiarii care au primit vouchere de vacanţă nominale sunt singurele persoane îndreptăţite să le utilizeze exclusiv pentru achitarea serviciilor turistice contractate (comercializarea voucherelor de vacanţă este interzisă). Cuantumul acordat salariaților sub forma voucherelor de vacanță se stabilește de angajatori, proporțional cu perioada de exercitare a raportului de serviciu sau durata contractului de muncă, într-un an calendaristic.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ