Concert Al Di Meola – 27 septembrie 2023, la Arenele Romane

CONCERT. AL DI MEOLA va susține un concert în București luna aceasta, mai precis în data de 27 septembrie 2023, la Arenele Romane.
Evenimentul face parte dintr-o seară de concerte jazz organizată de Asociația Forfun, care își propune să promoveze tinerii talentați din zona locală, oferindu-le oportunitatea de a urca pe scenă în deschiderea unor artiști de renume internațional. Programul serii va începe la orele 20:00 cu prestația trupei Ineffable, urmată de concertul AL DI MEOLA Acoustic Trio la orele 21:00. Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile pe platformele iabilet.ro, bilete.ro și eventim.

AL DI MEOLA este un chitarist recunoscut la nivel mondial, cu o carieră impresionantă care se întinde pe parcursul a patru decenii. Este considerat un virtuoz de top al chitarei și un compozitor extrem de talentat.
Di Meola a lansat peste 20 de albume solo și a colaborat la multe alte proiecte cu supergrupuri de fuziune, printre care se numără celebra Return to Forever (alături de Chick Corea, Stanley Clarke și Lenny White), Trio-ul de chitară acustică cu John McLaughlin și Paco de Lucia, și trio-ul Rite of Strings alături de basistul Clarke și violonistul Jean-Luc Ponty.
Cu o tehnică impresionantă atât la chitare acustice, cât și la cele electrice, precum și cu o profunzime și lirism remarcabile în muzica sa, AL DI MEOLA este într-adevăr un artist de referință pentru fanii jazz-ului și fusion-ului, care așteaptă cu nerăbdare fiecare dintre concertele sale.

Trupa Ineffable este formată din patru tineri muzicieni, fiecare dintre ei provenind din țări diferite. Cu toate acestea, distanța geografică nu a fost o piedică pentru colaborarea lor muzicală. Din momentul înființării în 2017, au reușit să lanseze două albume cu piese originale, să creeze opt videoclipuri și să susțină un concert simfonic alături de Filharmonica de Stat Târgu Mureș. Pe lângă numeroasele premii obținute, au avut și concerte în colaborare cu artiști de renume precum Barabás Lőrinc, Bill Laurance (câștigător al 5 premii Grammy cu Snarky Puppy) și A.G. Weinberger. Stilul lor muzical se caracterizează prin jazz fusion, cu influențe multidimensionale de R&B, jazz și new soul.

Acest eveniment promite să ofere o seară minunată de muzică jazz și fusion la București, unde fanii vor avea ocazia să se bucure de talente atât locale, reprezentate de Ineffable, cât și de prestația excepțională a lui AL DI MEOLA și a trio-ului său acoustic. Pentru cei pasionați de genul muzical, este o oportunitate unică de a asista la un concert de excepție într-un cadru impresionant precum Arenele Romane.
Bilete puteți achiziționa aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare