Concert caritabil Nicu Alifantis & FragileBand în sprijinul artiștilor

CONCERT. În cadrul Campaniei Naționale „Artiștii pentru artiști”, inițiată de UNITER, Nicu Alifantis și FragileBand vor susține un concert caritabil la Teatrul Național, joi, 13 iunie 2024, începând cu ora 19:00. Evenimentul face parte dintr-un turneu național dedicat sprijinirii artiștilor aflați în dificultate, desfășurându-se în opt dintre cele mai prestigioase instituții teatrale din țară.

Scopul Campaniei

Campania „Artiștii pentru artiști” urmărește strângerea de fonduri pentru susținerea artiștilor care se confruntă cu probleme financiare și de sănătate. Nicu Alifantis, ambasadorul campaniei, îndeamnă publicul să participe la aceste evenimente, nu doar pentru bucuria muzicii și teatrului, ci și pentru a contribui la o cauză nobilă.

Un Turneu de Excepție

Alifantis & FragileBand, format în 2013, include muzicieni talentați și versatili:

  • Nicu Alifantis – vocal, chitară acustică, ukulele, resophonic, kazoo, washboard
  • Răzvan Mirică – chitare acustice, guitalele, mandolin, irish bouzouki, vocal
  • Mihai Neniță – vioară, vioară stroh
  • Adrian Flautistu – contrabas, vocal
  • Lyuben Gordievski – pian, baian

Detalii despre Concertul din Târgu Mureș

Concertul caritabil din Târgu Mureș va avea loc la Teatrul Național și promite o seară de muzică și solidaritate. Publicul este invitat să cumpere bilete și să se alăture acestei inițiative care îmbină arta și caritatea. Veniturile obținute din vânzarea biletelor vor fi direcționate către artiștii care au nevoie de sprijin.

Mesajul lui Nicu Alifantis

„Alătură-te Campaniei, cumpără bilete, bucură-te de teatru și fă o faptă bună!” este apelul lui Nicu Alifantis către public. Artistul subliniază importanța susținerii comunității artistice și a îmbunătățirii condițiilor de trai pentru artiștii aflați în dificultate.

Cum poți Contribui

Participând la concertul din Târgu Mureș sau la oricare alt spectacol din turneu, nu doar că vei avea parte de o experiență artistică de neuitat, dar vei și contribui la sprijinirea celor care au dăruit atât de mult prin arta lor.

Pentru a achiziționa bilete, vizitați site-ul oficial al Teatrului Național din Târgu Mureș sau pe siturile https://alifantis.ro/concerte/ https://www.entertix.ro/evenimente/21466/targu-mures-artistii-pentru-artisti-alifantis-fragileband-13-iunie-2024-teatrul-national-targu-mures.html

Vă așteptăm cu drag să ne fiți alături într-o seară de muzică și solidaritate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare