Concert THE KRYPTONITE SPARKS @ Palatul Administrativ – Muzică în perimetru 2022

MUZICĂ ÎN PERIMETRU. Primul concert din cadrul celei de-a doua ediții a proiectului cultural Muzică în Perimetru, implementat de organizația culturală facem, a fost un adevărat succes! Acesta a avut loc la Sinagoga Status Quo Ante din Târgu Mureș, alături de trupa de rock alternativ Jurjak.

Sâmbăta aceasta, pe data de 26 noiembrie 2022, trupa The Kryptonite Sparks vine să ne încânte cu un concert chiar în holul Prefecturii județului Mureș!

Acest concept de eveniment culturale este într-un spațiu neconvențional, unde nu te-ai aștepta să asiști la un concert, este cu siguranță unul inedit, de care comunitatea târgumureșeană, ca orice comunitate de altfel, are nevoie.

Proiectul cultural Muzică în Perimetru s-a născut din dragostea pentru artă, pentru arhitectură, pentru valori locale și pentru frumosul autohton. Scopul acestuia este de a pune în valoare clădirile de patrimoniu local printr-o serie de concerte care au loc întocmai în interiorul clădirilor respective.

Exploratori sonici, The Kryptonite Sparks sunt un power-trio incandescent, o combinație eclectică de indie, alternative și hard rock, cu influențe din Cream, Arctic Monkeys, Foals, Black Sabbath și Pink Floyd.

Influențați de curentele englezești ale anilor ’70, la care se adaugă vibe-uri moderne și groove livrat cu determinare, live-ul este mediul în care The Kryptonite Sparks își dezvăluie întregul potențial. Variantele live ale pieselor se împletesc cu visuals și scenografie într-un show complet și engaging.

Accesul la concert se face începând cu ora 18:30.
Intrarea este liberă!

Proiect co-finanțat de către Municipiul Târgu Mureș, în urma câștigării concursului de proiecte pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor culturale pe anul 2022.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Primăriei Municipiului Târgu Mureș și a Consiliului local, care nu sunt responsabili de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele acestuia pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare